Četvrto izdanje Summer Cup Vodice 2024. pripalo je Zagrepčankama. U Vodicama je, na gradskoj plaži Vruje, održano četvrto izdanje ljetnog turnira odbojke na pijesku za mlađe kadetkinje i seniorke. Unatoč visokim temperaturama i ekstremnim uvjetima za igru, na turniru je sudjelovalo 26 ekipa koje su snage odmjeravale u dvije kategorije: djevojke rođene 2009 g. i mlađe te seniorke. Prvo mjesto na turniru u kategoriji djevojke rođene 2009 g. i mlađe pripalo je ekipi KOP Siget iz Zagreba u sastavu: Tara Radojičić, Ena Guina i Nina Guina, dok je drugo mjesto osvojila vrlo dobra domaća ekipa OK Vodice u sastavu: Antonia Perkov, Stefani Jozanović i Sara Pirjak. Trećeplasirana je bila ekipa OK Šibenik 91 u sastavu: Ana Labor, Ani Zeljak i Donijeta Temaj.

Kod seniorki treće mjesto je osvojila ekipa OK Vodice: Manuela Lasan- Zorobabel i Nora Čubrić, druge su bile Šibenčanke: Tina Erceg i Gabi Goleš dok je prvo mjesto pripalo najizdržljivijoj i najatraktivnijoj ekipi OK Šibenika 91: Ana Labor i Ani Zeljak.
Turnir je vrlo dobro organiziran zahvaljujući organizatoru turnira, Odbojkaškom klubu Vodice i podršci Grada Vodica i Turističkoj zajednici grada Vodica.