I ove godine Grad Vodice je dodijelio priznanja učenicima Osnovne škole Vodice i Osnovne škole Čista Velika koji su postigli značajne uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima iz različitih školskih predmeta. U ovoj teškoj i zahtjevnoj godini vrijedni su učenici zajedno sa svojim mentorima, uložili dodatne napore i slobodno vrijeme da nauče i postignu više od očekivanog.
Za osvojena prva mjesta na Županijskom natjecanju priznanja i godišnje ulaznice za kino predstave u Kulturnom centru Vodice dobili su: Jakov Minčić i Leona Josipović (tehnička kultura), Tea Knežević (likovna kultura) i Tonko Jabuka (geografija).
Za sudjelovanje i uspjeh na županijskim natjecanjima priznanja su dobili: Nandor Puhony (geografija), Iva Josipović (biologija), Kiana Mia Latin Srdarić, Antea Storić i Nikolina Lalić (tehnička kultura) te Luka Franjković (Geografija).
Za sudjelovanje i postignut uspjeh na državnim natjecanjima priznanja i godišnju ulaznicu za kino dobili su: Jakov Crnov (matematika), Ida Biluš (tehnička kultura), Roko Šunjerga i Mihovil Dželalija (povijest).