Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Hit komedija SUSJEDI u Vodicama

Datum i vrijeme: 14. lipnja 2024. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Centar za umjetsnot i kulturu ugošćuje Teatar Kerekeš s hit komedijom SUSJEDI, u petak, 14. lipnja u 20 sati u Kutlrunom centru Vodice.
Tekst i režiju predstave potprisuje Ljubomir Kerekeš, a igraju: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić iAntonija Stanišić Šperanda.

Cijena ulaznice: 6 eura; za studente i umirovljenike 3 eura; za preuzimanje ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2024. Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 10. do petka, 14. lipnja od 11 do 13 sati. Sat vremena prije predstave, od 19 sati može se kupiti samo ulaznica po redovnoj cijeni od 6 eura. Kupnja ulaznice s popustom kao i podizanje ulaznice uz iskaznicu Prijatelj kazališta nije moguća sat vremena prije predstave.

O predstavi:
Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.